Luft/ luftvärmepumpar för nordiskt klimat

Luft/ luftvärmepumpar

Här hämtar värmepumpen energi från uteluften och är bra som värmekomplement eller för kyla på sommaren. Luftvärmepumpen fungerar självklart bra som värmekälla men kan inte värma varmvatten eller radiatorvatten.

 

Exempel: IVT Aero 900, 800 & 600.

 

Vi hjälper dig i värmepumpsdjungeln. Kontakta Johan, som ni kan se på bilden, för en kostnadsfri offert samt rådgivning.

Urval av produkter

IVT Aero 900

Den största och mest avancerade medlemmen i Aero-serien är särskilt utvecklad för stora hus. Med rörelsesensorn IntelligentEye och UltraWide luftspridning klarar den att värma upp riktigt stora ytor på ett imponerande sätt.

IVT Aero 800

Med en prestanda i marknadens absoluta toppskikt, passar Aero 800 in i de flesta mellanstora till stora villorna. För dig som har direktverkande el innebär ett byte till Aero 800 sänkta värmekostnader med upp till 50 procent.

IVT Aero 600

Det högpresterande valet för lilla villan, fritidshuset, garaget eller snickarboden. Precis som de andra medlemmarna i Aero-serien är Aero 600 kompatibel med appen IVT Anywhere II och har funktion för 10-gradig underhållsvärme.

Kontakta oss gärna

Johan Gunnarsson
Teknisk säljare

 

Telefon: 076-941 91 31
E-post: johan@varmedynamik.se

Har du frågor om ditt värmesystem? Ring gärna oss så hjälper vi dig.