Skip to main content

Installation av IVT värmepumpar

1. Jag är intresserad av offert.
Kontakta oss via mail info@varmedynamik.se eller på telefon 08-558 075 80. Vi bokar in ett kostnadsfritt hembesök hos er där vi tillsammans går igenom er fastighet. Vi skickar sedan ut en offert till er med det vi kom överens om under hembesöket.

2. Vi har tackat ja, vad händer nu?
Vi beställer hem värmepumpen och bokar in ett installationsdatum med er. Om ni ska borra för bergvärme behöver vi ordna med borrtillstånd tillsammans med er samt boka borrning. Kom ihåg att det är ni som skickar in ansökan för borrtillstånd till kommunen som även tar ut en ansökningsavgift, gör gärna detta i god tid. Utan ett godkänt tillstånd kan inte borrbolaget godkänna vår bokning för borrning hos er.

När kommunen har gett er ett borrtillstånd kommer vår samarbetspartner och borrar hos er. Detta ska som regel ske två veckor före installation.

3. Vad behöver vi tänka på?
Vid installation av frånluftsvärmepump, plocka gärna undan kring frånluftsdon. Vid samtliga installationer, tillse att utrymme finns kring installationsplatsen. Vatten kommer att stängas av under några timmar så glöm inte att tappa upp vatten (gäller inte luftvärmepumpar). Har vi kommit överens om att ni ska utföra förberedelser innan installation så ska dessa vara klara för att förhindra förseningar.

4. Installationsdagen!
Nu är det äntligen dags. Installationen börjar med att den gamla värmeanläggningen tas ut. Sedan är det dags att installera den nya värmepumpen och eventuella tillval. När er nya värmepump har installerats och körts igång får ni en genomgång av vår tekniker på funktioner, skötselråd och självklart finns det möjlighet att ställa frågor om er nya anläggning. Vi tar med oss din gamla värmepump och skrotar den. Miljöfarligt avfall tas omhand enligt gällande normer.

ServiceReparation

Kontakta oss

När vi fått dina kontaktuppgifter så kommer en utav våra värmepumpsexperter att kontakta dig så snart dem kan. Du binder inte upp dig till något genom att fylla i detta formulär.

Ring Andrea!

Alla vardagar 07-16.

08-558 07 580